az oldal, az ételek szerelmeseinek

×

Értesítés

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Szereti a magyaros ízeket? 

Ízlelje meg a magyaros konyha finom ételeit, a Karcsi konyhája által készítve, a Park Szálló-és étteremben, 2o14. augusztus 17-én, vasárnap, este hét órától. 

A kínálat: Alföldi gulyásleves, Vörösboros marhapörkölt, Magyaros lecsó, Kemencébe sült házikenyér, Kovászos uborka.

Bővebben...

Hogy ki vagyok? – kérdeztétek többen is.

Bágyok Karcsi vagyok, 5 gyerek apja, akinek a szenvedélye kocsma helyett, a sütés, a főzés. Imádok főzni a családomnak, barátoknak, és bárkinek, aki élvezni tudja a valódi ízeket.

Hitvallásom, hogy az ételek minden alkotó eleme egy hangjegy, és ha az ember ügyesen bánik vele, akkor minden étel, ami ki kerül a keze közül, az olyan lesz, mint egy csodálatos dallam.

Szenvedélyesen kutatom és készítem a hagyományos ételeket, de nem riadok meg új ételek megalkotásától, és kipróbálásától sem.

Bővebben...

Pörkölt vagy paprikás? Paprikás vagy pörkölt? Sokszor még a kiválóan főzni tudó emberek sem tudják megfogalmazni, hogy a kettő között mi a különbség. Az alábbi cikkben az előző kérdésekre kapunk kimerítő választ, egy kis történeti áttekintéssel egyben.

Tovább olvasom

A kávé, a cappuccino is jobban esik, fel van díszítve. Mi magunk is készíthetünk magunknak egyszerűen kávé díszítést . Némi kreativitás kell hozzá. Kartonból mintákat vágunk, a kávét felhabosítjuk, 

Tovább olvasom

Kedves olvasótársunk, írt egy jó hozzászólást a pizzáról, annak receptjét kérve. Válaszolni kezdtem, és azon kaptam magam, hogy csak írok, írok. Hogy ne bújjon meg a pizzás gondolat a válaszok között, ide is előrehozom, ,jó kombinálást kívánva a kedves Konyhaművészeknek 

Bővebben...