az oldal, az ételek szerelmeseinek

Az olvasói receptek rovatunkba, az olvasók által beküldött receptek, étel fotók kerülnek, változtatás, korektúrázás nélkül. A receptek tartalmáért, és az étel fotók tulajdonjogáért a beküldő felel.
Küldje be Ön is a kedvenc ételreceptjét. Részletekért, feltételekért kattintson ide.

×

Értesítés

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Küldjétek be a legjobban sikerült receptjeiteket, és ételfotóitokat a Karcsi konyhájának, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailra. Havonta értékes nyereményeket fog a zsűri kiosztani.

 Szabályok:

Nem lehetnek máshonnan kimásolt receptek. Csak a Te magad által leírt receptek. Csak saját ételfotókat küldhetsz. Az ételfotók nem lehetnek logósak. Egy emailban egy receptet küldj.

Két nyeremény lesz minden hónapban kisorsolva:

Egyet a  zsűri dönt el minden hónapban, hogy melyik lesz „A hónap olvasói receptje”.
A másik pedig a begyűjtött tetszik gomb megnyomások alapján, „A hónap facebookon kedvelt receptje” ( a weboldalon leadott tetszikek számítanak, nem a facebook oldalon)

A recept beküldésének formátuma:

  • Beküldő neve:
  • Étel neve:
  • Hozzávalók:
  • Elkészítés:
  • Megjegyzés:
  • Ételfotó:

A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a recepteket az oldalnak megfelelően javítsa, korrektúrázza. Továbbá az ételfotókra felkerül az „Olvasói recept. Beküldő neve, valamint az oldal logója.”
Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy igény esetén a játék feltételeit módosítsuk.

   

comments