az oldal, az ételek szerelmeseinek

×

Értesítés

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nyerd meg a Fődíjat, egy 1900 lej értékű laptopot

A Karcsi konyhájában, minden alkalommal, akár otthonra, akár személyesen a kisvendéglőnkben rendel, egy finom lángost vagy ízletes salátát,

ajándékba adunk egy tombolát melynek fődíja, egy 1900 lej értékű laptop, valamint további értékes nyeremények a Karcsi konyhája és az UNICORO biokozmetikai termékeket forgalmazó cég felajánlásával.

Rendeljen otthonra ételeinkből a 0748-222-165-ös telefonszámon, vagy étkezzen a kisvendéglőnkben a Kós Károly utca 40. szám alatt.

A játék részletei a karcsi.eu/jatek weboldalon.

A Játékot szervezi a Karcsi konyhája, közreműködik a Sepsi Rádió. A Fődíjat a Sepsiszentgyörgyi Flanco áruház biztosítja.

Akár LÁNGOS, Akár Saláta, a megfelelő választás a Karcsi konyhája

.

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI :

TOMBOLA Karcsi Konyhaja

  1. Principii generale de organizare a tombolei:

1.1 Organizatorul tombolei :

Organizatorul tombolei denumită în continuare “Tombola” este SC  AETHON MEDIA SRL, cu sediul social în localitatea Sfantu Gheorghe, Str. Kos Karoly  nr.40, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J14/37/2013 , având cod fiscal31279089, reprezentată de d-lul Bagyok Karoly Lorand , în calitate de Director General.

Tombola se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament. Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt si respectand legislatia in vigoare. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislaţiei aplicabile din Romania, in reţeaua de restaurante KARCSI KONYHAJA cât şi pe site-ul www.karcsi.eu/laptop

1.2 Durata şi aria de desfăşurare a tombolei:

Tombola se va desfăşura începând cu data de  18.04.2016 şi se va încheia la data de 18.07.2016 Tombola este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României, în reţeaua de  restaurante  Aethon Media SRL, din  Sfantu Gheorghe,

1.3 Mecanismul tombolei: Cum se participă la tombolă?: La Promoţie are dreptul să participe orice persoană fizică sau persoană juridică, inclusiv cetățenii străini din România, excepție făcând angajații Organizatorului, şi asociaţii/acţionarii, administratorii şi angajaţii lanţului de  Restaurante Karcsi Konyhaja SRL , precum şi rudele acestora.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele, fotografia şi materialele filmate cu participanţii şi câştigătorii acestei promoţii. Prelucrarea, utilizarea şi publicarea informaţiilor de mai sus precum şi a imaginii participanţilor la această promoţie nu va fi de natură a crea nici un fel de obligaţii, inclusiv de natură financiară, în sarcina Organizatorului.

Pentru a participa la tombolă clientul trebuie sa achiziţioneze minim 1 produs  , produs ce face obiectul promoţiei , să noteze, datele sale (nume, prenume, număr de telefon, adresă, nr. bon fiscal), pe spatele Tombolei  şi să îl introducă in urnele special amenajate la casele de marcat, din incinta restaurantelor AETHON MEDIA SRL .

Premiile tombolei:

1.4 Premiile tombolei constau în :

  • 1 BUC. LAPTOP HP

5 vouchere cadou a cîte 50 lei BUCATARIA LUI KARCSI

5 vouchere cadou a cîte 50 lei din UNICORO

Valoarea totală a premiilor 2220 : lei+ TVA

  1. Tragerea la sorţi şi acordarea premiilor:

Tragerea la sorţi va avea loc în data 18.07.2016  iar premiile se vor ridica de la Restaurant unde au fost achiziţionate produsele. Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi prin extragerea bonurilor de tombole  introduse în urnă, în prezenţa membrilor comisiei de organizare şi validare. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, în cazul în care nu răspund la telefon, sau sunt plecaţi din localitate au termen pana în data de  25/07/2016 să-şi ridice premiul. După această dată premiul va rămâne in posesia Organizatorului, câştigătorul pierzându-şi orice drept asupra acestuia. Ceremonia de înmânare a premiilor, se va face, sub directa supraveghere a unei comisii formate din reprezentanţi ai Organizatorului. Premiile se ridică de către câştigători prin prezentarea unui act de identitate. În situaţia în care unul dintre câştigători nu este prezent la înmânarea premiului, acesta îi va fi transmis ulterior. Numele câştigătorilor prin tragere la sorţi, precum şi premiile acordate, vor fi făcute publice pe website-ul www.karcsi.eu. Câştigătorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii acestuia în bani.

  1. Întreruperea promoţiei:

Concursul va putea fi intrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorilor determinată de cauze ce fac imposibilă continuarea concursului, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul paginii de web. Întreruperea concursului din motivele indicate mai sus, determină încetarea obligaţiilor născute în sarcina organizatorilor în raporturile cu participanţii.

  1. Dispoziţii finale:

Participanţii la această tombolă sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului tombolei duce la anularea automată a câştigurilor. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Eventualele reclamaţii legate de derularea tombolei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: SC AETHON MEDIA SRL, cu sediul social în localitatea Sfantu Gheorghe Str.  Kos Karoly  nr.40, Departament Marketing, până la data la care acest regulament produce efecte. Dupa această dată, Organizatorul nu va mai lua in consideraţie nici o contestaţie.

 

comments